Persondata- og Cookiepolitik

Samtykkeerklæring

Når du giver os din e-mailadresse og/eller (mobil)telefonnummer, accepterer du indholdet i den til enhver tid gældende persondata- og cookiepolitik. Du siger ja til, at Giving Tuesday fremover må kontakte dig med nyheder, gode råd, invitationer, konkurrencer, undersøgelser, dataindsamling m.m. via e-mail, SMS, Brev, SoMe, (mobil)telefon o.l.

Dine oplysninger kan blive brugt til at give dig anbefalinger og tilbud, der passer til dig.

Du vil kun blive kontaktet af Giving Tuesday, aldrig direkte fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mailadresse til nogen. Undertiden vil vi sende dig relevant inspiration fra vores samarbejdspartnere.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføring, profilering og lignende.

Under skyldig hensyntagen til gældende lovgivning, kan du til enhver tid få rettet eller tilbagekaldt din profil eller lignende ved skriftlig henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ved at sende et brev til Giving Tuesday, C/O Winholistic ApS, Borupvang 3, 2750 Ballerup, CVR nr. 32142532.

Personoplysninger

Ved personoplysninger forstås enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person.

Ved at oplyse din e-mailadresse, dit mobilnummer eller lignende, samt ved at benytte vores ydelser og ekspertise accepterer du, at vi registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.

Vi respekterer, under skyldig hensyntagen til gældende lovgivning, fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du har afgivet på skrift til os. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Vi registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

Du kan benytte vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv (for at optimere kundeoplevelsen indsamler vi dog automatisk oplysninger, hvis du har accepteret vores cookies). Vi benytter cookies, se nedenfor i pkt. cookies, og benyttelsen af vores hjemmeside kan medføre registrering af offentligt tilgængelige personoplysninger fra fx, men ikke begrænset hertil, sociale medier o.l.

Vi har behov for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere varer, serviceydelser, nyheder og andre tjenester til dig. Vi registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv afgiver, eksempelvis, men ikke begrænset hertil, når du:

  • Kontakter os via e-mail eller (mobil)telefon
  • Tilmelder dig et nyhedsbrev
  • Deltager i en konkurrence
  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller
  • i øvrigt besøger eller giver personoplysninger til os såvel via vores hjemmeside som på anden måde fysisk eller online.

    Ved afgivelse af personoplysninger giver du samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger, herunder at vi:

  • Registrerer de personoplysninger, du afgiver
  • Registrerer oplysninger om forespørgsler, adfærd o.l. du foretager hos os og på vores hjemmeside, samt i enhver interaktion med dig on- såvel som offline
  • Automatisk opsamler og registrerer offentligt tilgængelige personoplysninger fra fx, men ikke begrænset hertil, sociale medier o.l.

Vi kan videregive dine personoplysninger til tredjepart, som bistår os med at håndtere vores (data)administration, fx men ikke begrænset til lønadministration, revisor, bogholderi, hosting af it-systemer, datahåndtering m.v. Ligeledes videregiver vi dine personoplysninger til relevante offentlige myndigheder i det omfang vi er forpligtede hertil.

Du accepterer at dine oplysninger behandles automatisk af 3. part til brug for fx nyheder, gode råd, invitationer, konkurrencer, undersøgelser og lignende.

Herudover sælger, overdrager eller på anden måde videregiver vi ikke dine personoplysninger til tredjepart.

Vi opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende, med mindre dette er et lovmæssigt krav.

Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er, at kunne kommunikere med dig, samt holde dig informeret m.m.

Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er dit samtykke, som du har afgivet ved at acceptere ordlyden i denne politik. Accepten kan være implicit, ved ikke at have tilbagekaldt dit samtykke eller eksplicit ved at du har afgivet det, i forbindelse med fx, men ikke begrænset hertil, tilmelding til et nyhedsbrev.

Personoplysninger opbevares i 5 år for at opfylde bogføringslovens bestemmelser. Personoplysninger opbevares hovedsageligt i Danmark. Giving Tuesday benytter MailChimp, der er GDPR compliant og hjemmehørende i USA, som sin e-mail marketing automation platform. Ved at afgive dine personlige oplysninger til os, accepterer du, at dine informationer vil blive overført til MailChimp, hvor de bliver behandlet i overensstemmelse med deres Privacy policy og Terms of use.

Du har til enhver tid ret til at

  • Få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig
  • Få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
  • Få overflyttet dine registrerede personoplysninger til tredjemand
  • Bede om at få slettet alle personoplysninger (med skyldig hensyntagen til gældende lovgivning).

Du kan til enhver tid trække dit samtykke til behandling af personoplysninger hos os tilbage (med skyldig hensyntagen til gældende lovgivning).

Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.

Den dataansvarlige er

Giving Tuesday
C/O Winholistic ApS
Borupvang 3
2750 Ballerup
CVR nr. 32142532

Ethvert spørgsmål og enhver anmodning, begæring eller henvendelse i øvrigt vedr. persondata skal ske skriftligt til Giving Tuesday, C/O Winholistic ApS på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Klager over vores behandling af personoplysninger kan rettes til:

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.datatilsynet.dk

Ønsker du ikke at acceptere vilkårene for håndtering af dine data kan du kontakte os på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Er der områder ud over salgs- og nyhedse-mail du ikke kan acceptere vilkårene for, kan du ligeledes framelde dig ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Cookies

Når du besøger denne hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

Specifikt er formålet med cookies på vores website at:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.
  • Optimering, så vi hele tiden kan forbedre sites struktur og brugervenlighed.

Cookies gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Ønsker du at slette cookies fra din browser? Se da denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics

Kontaktinfo

Winholistic ApS
Borupvang 3, 2750 Ballerup

 

Tlf: + 45 20 32 23 90
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Drevet af

winholistic logo hvid

Persondata- og Cookiepolitik |  Vilkår |  Copyright © 2018 GivingTuesday
Website by ITTP