Vilkår og betingelser for brug

Adgang til og brug af Giving Tuesdays tekst, billeder og data er underlagt følgende vilkår og betingelser:

Giving Tuesday bevarer alle rettigheder, herunder ophavsret, i data, billede, tekst og enhver anden oplysning indeholdt i disse filer.

Materialet på denne hjemmeside er ophavsretligt beskyttet af Giving Tuesday eller af tredjeparter, fra hvem vi har fået tilladelse til at offentliggøre deres materiale på hjemmesiden, og hvis kreditlinje vises sammen med deres ophavsretsbeskyttede oplysninger. Eventuel kommerciel brug eller offentliggørelse af materiale fra Giving Tuesdays hjemmeside er strengt forbudt.

Giving Tuesdays billed- og tekstfiler på denne hjemmeside stilles til rådighed for ikke-kommerciel, uddannelsesmæssig og personlig brug. Brugere kan downloade disse filer til eget brug, med forbehold for yderligere betingelser eller begrænsninger, som kan være gældende for den enkelte fil eller et program. Brugere skal dog citere forfatteren og kilden til materialerne, som de ville gøre ved offentliggørelsen af et hvert andet materiale fra ethvert trykt arbejde, og citaterne skal indeholde URL: www.givingtuesday.dk og www.92Y.org

Den globale Giving Tuesday bevægelse er grundlagt af virksomheden 92nd Street Y. Giving Tuesday drives i Danmark af Winholistic ApS. For oplysninger om hvordan Giving Tuesday C/O Winholistic ApS håndterer dine oplysninger, se vores Persondatapolitik.

Kontaktinfo

Winholistic ApS
Borupvang 3, 2750 Ballerup

 

Tlf: + 45 20 32 23 90
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Drevet af

winholistic logo hvid

Persondata- og Cookiepolitik |  Vilkår |  Copyright © 2018 GivingTuesday
Website by ITTP